Cégtörténet

Az ÁSZ Vendéglátó és Parképítő Kft. kezdetben, hidegkonyhai készítmények előállításával és kiszállításával foglalkozott, elsősorban a lakosság számára. Később azonban a kiskereskedelembe is sikerült eljuttatni termékeinket. A nyereséget folyamatosan visszaforgatva, tudtunk technológiai fejlesztést biztosítani. A sok munkánknak gyümölcseként, ma már közel 60 főállású alkalmazottal dolgozunk, saját tulajdonú termelőüzemünkben. Magyarország területének 70 százalékán megtalálhatóak a készételeink, továbbá a belvárosi mintaboltunkban, frissen készített ételeinkkel várjuk vendégeinket.

Határon innen-, és túl számos rendezvényt bonyolítunk le Debrecenből. Örömünkre szolgál, hogy megannyi visszatérő partner választja  catering szolgáltatásainkat is.

A vállalkozás jelenlegi alaptevékenysége a rendezvények kivitelezése külső és saját helyszínen, az élelmiszergyártás és a salátabár üzemeltetése, mellyel a lakosság igényeit szolgáljuk ki.

  • A szolgáltatásainkat természetesen az egyedi igényekhez mérjük, de mindig a saját elképzelésünkre formáljuk 
  • Sikerünk titka, hogy megbízhatóak vagyunk és a legjobb minőségre törekszünk

Történetünk években

1994

A cég megalakulása

1995

Első saját belvárosi Salátabár megnyitása

2004

Saját európai szintű 1 800 m2-es hideg-, meleg konyha, cukrászati üzem felépítése

2008

Megnyitottuk Debrecen kertváros közeli övezetében a több száz fő befogadására képes Rendezvényházunkat, megőrizve és kibővítve a hosszú évek tapasztalataira támaszkodva kialakított európai színvonalú gasztronómiai és rendezvényszervezési szolgáltatásainkat

2013

Cégünk a meglévő Észak ipari övezetben közvetlen a termelő üzem melletti 3 500 m2 es ipari csarnokban készletezi rendezvényeszközeit, bútorzatait, illetve raktározza alapanyagait

2016

ÁSZ Kuzin néven megnyitottuk kisebb létszámot is befogadó újabb saját rendezvény helyszínünket

2020

Hygienic Magyarország Kft. alapítása

2020

Purefood Kft. vezetési feladatainak ellátása

2021

Meglévő üzemünk bővítése, technológiai fejlesztés, vonalgyártói kapacitás IPAR 4.0 rendszerrel, és HU 1568 EK élelmiszergyártói engedéllyel! Cégünk ezen fejlesztését követően 6 500 m2 re növelte termelő-, és raktári kapacitását.

Cégünk történetében második alkalommal élünk meg világ méretű válság és pandémia okozta nehézségeket, amit igyekszünk fejlesztéssel áthidalni, no meg persze kemény munkával, humorral, jó csapatmunkával, és az adakozás adta örömével.

Egy évünk számokban (2020)

Család 1

Rendezvények 397 alkalom

Esküvők 59 pár

Készételek 1.241.559 db