Esküvők

„Mert nem a lelkesedés vagy az akarat,
hanem elsősorban a szerelem az,
amely élővé tesz minket”
Massimo Diana

Tisztában vagyunk azzal, hogy eddigi életetek legnagyobb megbízatását adjátok a kezünkbe. Két család egyesítésének megünneplése számunkra sokkal több mint egy jó buli, tehát ennek komolyságával állunk a feladatunk elé, és bizalmatokat, amellyel felkerestek, szakértelmünkkel, a mögöttünk álló 20 év tapasztalatával, magas minőséggel, szakképzett kollégákkal és őszinteséggel kezelünk. 

Az esküvő helyszínétől és létszámától függetlenül, számunkra minden pár egyforma. Célunk, hogy az első találkozástól fogva úgy érezzétek, hogy a legjobb kezekben van az esküvői vacsorátok minden pillanata, és a legfontosabb, hogy a meg nem fogalmazott vágyaitokat is teljesítsük azon a napon, amire méltán fogtok emlékezni egy életen át. 

Az esküvők lebonyolításában vállalt szerepünk talán több mint a szimpla vacsora biztosítása.  Igyekszünk teljes átfogó segítséget adni annak teljes lebonyolítására. Párjaink számára szervezett ingyenes próba ebéd lehetősége mindannyiunk számára nagy segítség a részletek finomhangolására. 

Esküvői ajánlat kérés alkalmával általános tájékoztatót írásban küldünk a pároknak, amelyet követően előre egyeztetett időpontban a helyszínen örömmel vesszük a személyes találkozást!

Elérhetőségek:

Ábel-Krakkó Rita
rendezveny@aszokize.hu  
+3620 426 3323