Rendezvényhelyszínek

Helyszínszínházibankettállóm2
ÁSZ Rendezvényház konferencia terem1005060250
ÁSZ Rendezvényház300200300400
ÁSZ Kuzin konferencia terem80304090
ÁSZ Kuzin150100120325
The Beaver15080100330

Ász Rendezvényház

A 30 évvel ezelőtt, családi összefogásból alapított cég 2007-ben elérkezettnek látta az időt, hogy saját európai színvonalú hideg-, meleg konyha és cukrászüzeme mellé, egy saját rendezvény helyszínt alakítson ki! A beruházás 2008. év elején került átadásra. A két szintes épület földszinti 400 nm-es területe egyedülálló módon oszlopok nélkül került kialakításra. 

Az emeleti kisterme 250 nm-es, sötétíthető, vetítés technikával felszerelt. Berendezését termeinknek minden esetben a megrendelő igényeihez igazítjuk. 

Helyszíneink ideálisak kisebb és egészen nagy létszámú rendezvényeknek, Debrecen, kertvárosi zöld övezetében van, az M3-as autópályáról, a 4-es főút elkerülő szakaszáról, és a belvárosból is egyaránt jól megközelíthető autóval, busszal (aminek buszfordulót is biztosítunk), tömegközlekedéssel, és a Debrecen jól kiépített bicikli út hálózatának köszönhetően, kétkerekű járművel egyaránt. Az épület előtt közvetlen ingyenes parkolási lehetőséget biztosítunk vendégeinknek a hét minden napján

Az épület közvetlen szomszédságában, épületen belüli átjáróval szolgáljuk ki vendégeink catering igényeit, amit minden esetben a megrendelő igénye alapján egyedileg állítunk össze, figyelve az étel intoleranciára is.

Read more

Esküvőhelyszínek

Read more

Catering

Read more

Dekoráció

Élményprogram

Egyedi berendezés

Technikai felszereltség:
beépített vetítés technika, óriás vászonnal, igény esetén technikusi jelenlét, hangosítás, flip chart tábla, széles sávú internet, wifi

Komfort felszereltség:
klíma, ingyenes parkolás közvetlenül az épület előtt, könnyű megközelíthetőség, földszint teljesen akadálymentesített

ÁSZ Rendezvényház


Ász Kuzin

A történetünk régi! Van benne minden féle, álmok, átdolgozott éjszakák, bérelt konyha, megvalósult vágyak, tisztesség, megbecsülés, és határtalan vendégszeretet. A mostani történet egy megüresedett épülettel kezdődött, épp a Böszörményi úti üzemünk mellett, amiben először csak az akár 3000 főt is kiszolgáló eszköz park elrejtését láttuk. Aztán nagyon kellett egy-, az ÁSZ Rendezvényháztól sokkal kisebb helyszín. Először csak kipakoltuk az ócska lomokat, egy-két falat újra húztunk, lámpát szereltünk. Rajzolunk, parkot terveztünk, és alig 3 hét múlva már érkeztek a vendégek arra a bizonyos meglepetés születésnapra.

A hely nevét a tulajdonosok gyerekei inspirálták. Az a mérhetetlen szeretet, rajongás, és kuzinitás, ami köztük van. Így rögtön neve is lett a helynek. A cél egy hangulatos családi terem kialakítása volt, ahol 40 főnek is otthonos vacsorát adhatunk, és 100 fő is nagyot tud bulizni. Egy olyan termet akartunk kialakítani, ahol nem a selymek fénye adja meg az alap hangulatot, ezért egy olasz asztalos műhelyben készítette nekünk a tömör fából készült székeket. A háttér helyiségben egy melegítő, tálaló konyhát alakítottunk ki, de alapvetően a 100 méterre lévő alma materben főzünk a rendezvényekre, tökéletesen a megrendelőink igényei alapján. A tervezésnél még nem is álmodunk róla, de mára számos előadás, közgyűlés, konferencia, tanácskozás és zártkörű vacsora helyszíne az ÁSZ Kuzin. Büszkék vagyunk arra, hogy megismételt, állandó, és évente visszatérő rendezvények helyszíne is, így már nem csak családi rendezvényeknek adunk otthont. Ehhez hang és vetítés technikai hátteret biztosítunk, valamint külön konferencia termet is. Az épület akadálymentesített, és ingyenes parkolást biztosítunk vendégeinknek a hét bármelyik napján közvetlenül a bejárat előtt.

ÁSZ Kuzin


The Beaver

A The Beaver a Hódos Imre Sportcentrum felújított büféje, és az ahhoz tartozó zárt vendégtér és terasz.

Nyitvatartási rend:
hamarosan