Hygienic Magyarország

Hygienic Magyarország Kft.
A jövő higiénikus ipari burkolata

Komplett megoldás falak, mennyezetek higiénikus időtálló burkolásához, ipari ütközésvédelemmel!

A fertőzés veszély, szennyezés komoly probléma a mindennapjainkban. Az iparban (élelmiszer-, feldolgozóipar, egészségügy stb.) dolgozók folyamatosan arra törekednek, hogy a baktériumok, mikroorganizmusok a lehető legkevésbé szaporodjanak el a munkaterületeken. A legmagasabb higiéniai követelmények szerinti tisztítással azonban még így sem tudjuk teljesen kizárni a kórokozók megtelepedését. 

A kizárólagosan cégünk által forgalmazott és szerelt FRP fali, és mennyezeti burkolatok ütközésvédelmi rendszerek jelentenek megoldást. Az üvegszállal erősített kiváló szilárdságú mono kompozit poliészter lapok felületén nincsenek repedések, felületeik nem korrodálódnak könnyen tisztíthatóak és a táblák közti speciális kémia hegesztéssel készült fugázóanyag is szavatolja a higiénikus környezetet. Felületéből adódóan lényegesen kevesebb tisztítószert kell használni, legyen szó akár habosított tisztítószerről akár fertőtlenítőszerről, ugyanis a speciális domborított felület miatt ezen anyagok hosszabb ideig tapadnak meg a felületén, ezáltal hatékonyabban tartja távol az összes szennyeződést, nő a behatási.

Ipari ütközésvédelem – szegélyek, ütközők

Árumozgatás során gyakran jelent problémát a targoncák villája vagy kézikocsik által okozott falsérülések, koptatások, melyek maradandó nyomot hagynak a falakon, falburkolatokon vagy a szendvicspaneleken. Ütközésvédelmi rendszereink ezekre a problémákra nyújtanak hosszútávú tartós megoldást. 

Hygienic Magyarország többféle méretben kínál üzemekben, raktárakban, folyosókon alkalmazható ipari ütközésvédelmi megoldásokat, a moppos felmosástól a több tonnás villás targoncáig.

A speciális anyagösszetételű, előre gyártott lábazati elemek anyagösszetétele: poliészter gyanta, kvarcgranulátum keveréke. Ez a monolitikus anyag rendkívül ütésálló. Felülete sima, nem porózus, ezáltal könnyen tisztítható. Felületének és speciális anyagösszetételének köszönhetően pedig megakadályozza a Salmonella, az E. coli és a Listeria baktériumok megtapadását. Élelmiszeripari üzemekben kifejezetten kedvelt higiénikus, tartós  szegélynek számít

  • hiszen az élelmiszeriparban prioritás a higiénia.

Elérhetőségek

+36 20 99 44 999
info@higienikusburkolat.hu
higienikusburkolat.hu

Letölhető dokumentumok

Hygienic ismertető