Pure Food

4 éve készítjük a Purefood Kft. részére bérgyártás formájában „Ready to eat” vákuum csomagolt friss és változatos ízvilágú ételkülönlegességeit. 2020. októberében az „Ász” cégcsoport tulajdonosai beillesztve üzletpolitikájukba, megvásárolták a Purefood Kft.-t, termékeinek gyártási és forgalmazási jogával együtt.

A Purefood termékek gyártás során gondosan odafigyelünk az alapanyagok összetételeire és minőségére. Termékeink extra hústartalom mellett egyedi fűszerezésűek, nem tartalmaznak ízfokozót, glutén – és laktózmentesek továbbá nem tartalmaznak hozzáadott cukrot. A termék különleges vákuum / skyn csomagolása és hőkezelése révén a gyártástól számítva 30 napig megőrzi frissességét – mindezt tartósítószer nélkül.

“Ready to Eat” termékek célcsoportja az étkezéseikre különös figyelmet fordító és speciális diétán lévő sportolók, akiknek a termék fitnesz termekben vagy házhozszállítással volt elérhető.

Napjainkra egyre többen fordítunk figyelmet a helyes táplálkozásra és keressük azokat a termékeket, melyek nemcsak egészségesek, de kényelmi szempontokat figyelembevéve gyorsan elkészíthetőek.

A PUREFOOD márkanév alatt forgalomba hozott termékeink kiválóan beilleszthetők élelmiszer forgalmazó üzletek termékkínálatába, szem előtt tartva az egészségtudatos vásárlók igényeit.

Célunk a jelenleg forgalomban lévő termékek palettáját bővíteni, amit minden estben a vevői elégedettség mérést- és igényt követően, gondos tervezés után alkotunk meg. Termékeink kézműves termékek, aminek csomagolása automatizált, így napi teljesítményünk akár a többi termékek gyártása mellett is 400-600 db.

Reméljük Önt is hamarosan partnereink között köszönthetjük.

Elérhetőségek

Vas Károly,
kereskedelmi igazgató/ ügyvezető

+3620 258 21 41
info@purefood.hu
purefood.hu
purefoodneked