Készétel gyártás

Az ÁSZ Vendéglátó Kft.-t 1994-ben erős akaratból és családi összefogással alapítottuk meg, A saját termelő üzemünkben elkészített ételek szerte az országban kaphatóak. Készétel gyártással, hidegkonyhai termékekkel törekszünk arra, hogy a változatos ízvilág mellett gyorsan, praktikus ételt varázsoljunk vásárlóink asztalára. Üzemünkben a hidegkonyhai termékek és készételek korszerű csomagolástechnológiával készülnek. 

Jelenleg a melegkonyhán 7, a hidegkonyhán 4, cukrász helyiségben 1 dolgozó vesz részt az ételek előállításában, 12 dolgozó az elkészült termékek csomagolását és tálalását végzi. További 5 fő pedig egyéb tevékenységek elvégzésében segédkezik. Nagy beruházáson vagyunk túl, amely által növekedett a munkatér, valamint modernebb képet kapott az üzem. A különböző előkészítő műveletek saját teret kaptak, elkülönülve lehet végezni az egyes tevékenységeket, gyártási folyamatokat az üzemen belül. Az alapanyagok tárolása is elkülönülve termékkörönként valósul meg. A cégünk a HU számos üzem szintjét is elérte, amely új lehetőségeket kínál számunkra, piaci pozícióink is erősödhetnek és növekedhetnek. Saját, főállásban foglalkoztatott Élelmiszermérnökünk hozzájárul a napi üzemi higiénia, a megfelelő termék minőség és biztonság fenntartásához, illetve az előírások betartásához. Igyekszünk megfelelni minden élelmiszeripari előírásnak, szigorú szabályokat alkalmazunk, hogy a legmagasabb színvonalon végezzük munkánkat és a legjobbat nyújthassuk fogyasztóinknak.

Mindig készek vagyunk a vásárlói igényeknek megfelelő termékeket előállítani. Sikerünk mögött elhivatottságunk és újra való törekvésünk áll, amit a házias ízvilágra alapozva, ellenőrzött eredetű és kiváló alapanyagból történő élelmiszergyártás mellett végezzük. 

Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy fogyasztóink elégedettségéről számos csatornán kapunk pozitív visszajelzést. Meggyőződésünk, hogy termékeink minden korosztály számára kedveltek, változatosak és jóízűek, mert az „Ász”-ok íze, az ízek „Ász”-a. 

 

 

 

Partnereink: Coop hálózat, Reál Hálózat, Norbi Update, SPAR, Interspar, Kaiser, Tesco, Auchan Magyarország, CBA hálózat, további kis-, és nagykereskedelmi egységek

Nagykereskedelemi rendelés kapcsolatfelvétel

Vas Károly
kereskedelmi vezető
+3620 258 21 41
vas.karoly@aszokize.hu

Újj Sándor
képviselő
+3620 236 46 12
rendeles1@aszokize.hu